Todorović slavio u Las Vegasu i odlazi u UFC

Srpski sport i sve razvijenija domaća borilačka scena dobila je još jedan veliki razlog za slavlje.

Izvor: SN

Sreda, 28.08.2019.

21:35

Todorović slavio u Las Vegasu i odlazi u UFC
Photo: SBC

Šampion najbolje domaće i regionalne MMA promocije Serbian Battle Championship (SBC), 25- godišnji Duško Todorović, pobedom u Americi stigao je do ugovora sa UFC-om.

Serbian Battle Championship šampion u srednjoj kategoriji imao je najvažniju i najtežu borbu karijere u Las Vegasu, u pokušaju da stigne do velike pobede i prestižnog ugovora sa najelitnijom svetskom MMA organizacijom.

Uz razne poteškoće, bez svog glavnog trenera Jovana Milićevića i menadžera Bojana Mihajlovića, mladi ratnik iz Srbije Todorović, na drugom kraju sveta, došao je do željenog cilja i ugovora sa najjačom svetskom MMA organizacijom, UFC.

SBC šampion je slavio nakon pravog rata i bespoštedne borbe u oktagonu, pobedivši najboljeg borca iz Kanade, prvaka u dve težinske kategorije, Tedija Eša. Bio je to okršaj dva borca sa sjajnim referencama, što su u samoj borbi i opravdali.
Photo: SBC
Duško je od samog starta bio agresivan, uz kombinaciju različitih vrsta udaraca, od kojih su najviše efekta na protivnika imali udarci sa kratke distance.

Todorović će biti prvi član UFC-a iz Srbije u srednjoj kategoriji, a pridružio se Darku Stošiću i Stefanu Sekuliću kao trenutno treći borac na UFC rosteru koji dolazi iz naše zemlje. Pre njih Srbiju je u UFC predstavljao Bojan Mihajlović i Bojan Veličković.

Duško je ostvario istorijski uspeh, a SBC, najbolja MMA organizacija u regionu i jedna od najcenjenijih evropskih pozornica kada su mešoviti borilački sportovi u pitanju, već od naredne subote, 07. septembra, u Subotici, na svojoj 23. manifestaciji, nastavlja da obara rekorde i stvara nove šampione, i nastavlja da bude odskočna daska za najjaču MMA scenu na svetu, UFC!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: