MMA ratnici u Dudovoj šumi

U Hali sportova u Subotici 7. septembra Serbian Battle Championship organizuje veliku internacionalnu MMA priredbu, po prvi put u ovom gradu na severu Srbije.

Izvor: SN

Petak, 16.08.2019.

16:25

MMA ratnici u Dudovoj šumi
Foto: Promo/Neda Miletic

Organizator je za publiku u našoj zemlji i inostranstvu pripremio sportski borilački spektakl najviše svetske klase, a SBC planira da kruniše čak pet svojih šampiona na ovoj istorijskoj manifestaciji.

Veče mešovitih borilačkih veština u Subotici posebno će obeležiti nastupi omiljenih, domaćih boraca koji žele da zablistaju u svom rodnom gradu.

Jedan od takvih profesionalaca je dobro poznato ime domaćeg borilačkog i MMA sporta, kao i regionalne scene, Nemanja Uverić, koji se vraća na borilačku scenu kako bi odmerio snage sa beskompromisnim borcem iz Brazila, vlasnikom nekoliko šampionskih pojaseva u Latinskoj Americi i dobr poznat domaćoj MMA publici u Srbiji, Džonijem "Lenhador" Karlosom.

Očekuje nas i nastup još jednog perspektivnog borca iz Subotice, Danijela Špoljarića koji će u svom SBC debiju dati sve od sebe da na domaćem terenu stigne do najveće pobede u karijeri koja bi istakla njegovo ime na internacionalnoj MMA sceni, protiv znatno iskusnijeg borca iz Brazila, Daglasa "He-Man" Felipea.

Jedan od najvećih potencijala domaće scene, iz Family Fight Teama, koji je karijeru gradio u Engleskoj, Miro Jurković, imaće priliku da nastavi pobednički niz i stigne do najvažnije pobede u karijeri, protiv opasnog borca iz Brazilca, bivšeg izazivača za SBC šampionski pojas u srednjoj kategoriji, Hivaga "Gibe" Franciska!
Foto: Promo/Neda Miletic
Vrhunskom nivou ove manifestacije u Subotici doprineće i borbe za prestižne SBC šampionske pojaseve, koji su se pokazali kao najbrži put i ulaznica u najveće svetske i evropske MMA organizacije kao što su UFC, Bellator, PFL, u Evropi KSW...

Uskoro nas očekuje i nastup SBC šampiona, Duška Todoroviča, u Americi koji će 27. avgusta u Las Vegasu pokušati da izbori ugovor sa najvećom svetskom MMA organizacijom, UFC" – objašnjava glavni organizator i direktor SBC-a Bojan Mihajlović.

Jedan od najtrofejnijih greplera u našoj zemlji, Aleksandar Milićević imaće priliku da u svom SBC debiju nastupi u borbi za šampionski pojas protiv iskusnog i opasnog Brazilca koji po drugi put nastupa na velikoj internacionalnoj SBC pozornici.

Takođe, publika u našoj zemlji imaće priliku da uživa u duelu dva borca najviše svetske klase, predstavnika Brazila i Latinske Amerike, u borbi za pojas šampionau bantam kategoriji – Verleson Martins Ribeiro protiv Žosivalda "Nune" Koste Arauha.
Foto: Promo/Neda Miletic
Bivši SBC šampion u lakoj kategoriji Nemanja "Sledgehammer" Kovač pokušaće da nastavi svoj pobednički niz protiv renomiranog brazilskog borca Maxa "Magnuma" Lime, dok će iskusni Nenad Avramović iz Beograda odmeriti snage sa neporaženim Ešli "Pezao" Arauhom.

Nikolas "Chef" Đurđević, francuski borac srpskog porekla, koji živi i trenira u Americi, ostvariće dugogodišnji san i nastupiće u Srbiji u najboljoj regionalnoj MMA promociji, Serbian Battle Championship. Nicolas će ukrstiti rukavice sa opasnim udaračem i trofejnim kikbokserom iz Bosne i Hercegovine, Alijom Tucakom.

Još jedna velika borba za šampionski SBC pojas, u slamka kategoriji, između pripadnica nežnijeg pola, održaće se na istorijskom SBC spektaklu u Subotici.

Najbolji ženski borac u regionu Zorka Stojanović pokušaće da kruniše svoju dosadašnju karijeru titulom protiv protivnice svetskog renomea, koja dolazi iz Nemačke, koja je nastupala za najveću svetsku MMA organizaciju UFC, protiv najboljih MMA takmičarki današnjice, Šila "The German Tank" Gaf.

Treba istaći i debitantski nastup sigurno najlepše MMA borkinje na ovim prostorima Julije Pajić, najnovijeg pojačanja svetski priznate MTK menadžmentske kuće, pred kojom su veliki svetski uspesi.

Dakle, ljubitelji MMA sporta će imati priliku da gledaju velika svetska imena koja će nakon najvećih svetskih pozornica zakoračiti i u SBC arenu, neki u borbi za pojaseve SBC šampiona, a neki u borbi za pokretanje evropske i svetske karijere na velikoj internacionalnoj Serbian Battle Championship sceni!
Foto: Promo/Neda Miletic

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: