"Blagosloveni" Maks ostaje šampion!

Aktuelni šampion UFC pero kategorije Maks Holovej savladao je Frenkija Edgara u Edmontonu i odbranio pojas odlukom sudija.

Izvor: SN

Nedelja, 28.07.2019.

16:59

Photo by Logan Riely/Getty Images

Dvadesetsedmogodišnji Holovej je vodio jednu izuzetno pametnu borbu, kontrolisao je tempo tokom svih pet rundi i potpuno zasluženo trijumfovao jednoglasnom odlukom sudija.

Frenki Edgar je delovao spremno i u prvoj rundi uspevao da pogodio nekoliko udaraca u lice Maksa Holoveja, a kako je borba odmicala Holovej je sticao sve veću kontrolu.

Koliko god Edgar pritiskao Holoveja, popularni "Blagosloveni" uspevao je da kontra napadima beleži poene, što sudijama nije promaklo.

Frenki Edgar je nekadašnji šampion lake kategorije i u pitanju je borac sa ozbiljnom reputacijom u svetu borilačkih sportova, a Maks Holovej je posle borbe sa njim rekao da je ovom pobedom pokazao da pripada eliti.

"Svi su govorili da neću moći da se rvem sa Edgarom, svi su govorili da ne mogu da se nosim sa njegovom brzinom. Želeo sam da dokažem da mogu da se borim svih pet rundi i da pokažem svetu da pripadam eliti! Frenki je pravi ratnik, on mi je bio prava inspiracija i zaista je veliki čovek", istakao je Holovej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: