"Borci bi trebali da budu čvrsti, a ne da se ponašaju kao neke ku**e"

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena Džon Džons rekao je da je revoltiran ponašanjem velikog dela boraca zbog njihovog nedoličnog ponašanja.

Izvor: SN

Subota, 20.07.2019.

16:25

Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Američki UFC borac Džon Džons je šampion polu-teške kategorije i do titule je došao pobedom nad Aleksanderom Gustafsonom dok je pojas uspevao da odbrani u dva navrata, kada je izazivač bio Tijago Santos, kao i Entoni Smit i trenutno je na skoru 25-1.

Jedan od UFC boraca, Kori Anderson, dotakao se prošlosti popularnog "Bounsa" i njegovih suspenzija, baš kao i mnogi borci pre njega, što je Džona prilično iznerviralo, pa se i sam oglasio putem svog "Tviter" naloga.

"Udarna vest – Kori Anderson napada Džonsa zbog njegove prošlosti. Zbog čega borci vređaju ovako pre nego što ih pobedim? I onda posle borbe ja odem na konferenciju i poželim im sve najbolje, umoran sam više od toga. Razumem da oni žele da promovišu svoju borbu, ali trebalo da puste svoje veštine da odrade taj posao za njih. Oni bi trebali da budu najčvršći sportisti na planeti, a većina se ponaša kao da su neke ku**e. Uvek mnogo laju, ali nikako da ugrizu", rekao je Džon Džons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: