Najbrži nokaut u istoriji UFC VIDEO

UFC 239 doneo nam je neke sjajne borbe, ali je slavu odnela ona između Horhea Masvidala i Bena Askrena koja se završila posle svega nekoliko sekundi.

Izvor: SN

Nedelja, 07.07.2019.

08:30

Najbrži nokaut u istoriji UFC VIDEO
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Nokaut je definitivno najspektakularniji način da se u borilačkim sportovima ostvari pobeda.

Upravo tako je i Horhe Masvidal, nekadašnji ulični borac uspeo da savlada Bena Askrena u UFC 239 događaju, pošto ga je nokautirao posle svega pet sekundi!

Borba samo što je počela i Masvidal je jednim spektakularnim udarcem kolenom u glavu naneo veliku štetu Askrenu koji se momentalno srušio na pod i ostao bez svesti, pa je američki borac upisao spektakularnu pobedu.

Ovo je definitivno bio najbrži nokaut koji su fanovi MMA imali prilike da gledaju, pošto je Horhe Masvidal ovako srušio rekord Dvejna Ludviga, koji je posle 6 sekundi nokautirao Džonatana Gautleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: