Mekgregor: Nurmagomedov beži od revanša

Nekadašnji vlasnik dva šampionska UFC pojasa Konor Mekgregor ponovo je "pecnuo" svog velikog rivala Habiba Nurmagomedova.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.05.2019.

13:45

Mekgregor: Nurmagomedov beži od revanša
Photo by Harry How/Getty Images

Konor Mekgregor je ponovo "glavna vest" u UFC svetu, samo što je ovoga puta iskoristio medijsku pažnju kako bi još jednom isprovocirao Habiba Nurmagomedova.

Očekuje se borba Dastija Poijea i Habiba Nurmagomedova u Abu Dabiju u septembru, tako da je Nurmagomedovov tim izjavio da je Habib za sada odbio da se ponovo bori sa Konorom Mekgregorom.

Konor je gostovao kod Tonija Robinsa na njegovom podkastu i to je napomenuo da se Nurmagomedov uplašio revanša i da ga zbog toga izbegava.

"On beži od mene, a ja sam ovde i spreman sam da se borim", rekao je Mekgregor i na pitanje Tonija Robinsa da li to znači da je on u penziji za sve osim sa Nurmagomedova, Konor se nasmejao i kratko odgovorio:

"Da, upravo tako".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: