Maler – ništa od borbe Vudlija i Lolera

Nekadašnji šampion UFC velter kategorine Tajron Vudli primoran je da propusti borbu sa Robijem Lolerom zbog povrede.

Izvor: SN

Petak, 17.05.2019.

17:30

Maler – ništa od borbe Vudlija i Lolera
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Mineapolis je 29. juna za glavni događaj imao borbu Tajrona Vudlija i Robija Lolera, koja će na žalost svih ljubitelja borilačkih sportova biti otkazana zbog povrede koja muči popularnog "Izabranog".

Za sada nije otkriveno koja je povreda u pitanju, niti koliko će Vudli dugo odsustvovati, kao ni da li se sprema novi hirurški zahvat.

Tajron Vudli je svoju titulu u velter kategoriji izgubio od Kamaru Usmana, a pre tog poraza imao je pobede nad Derenom Tilom, Demijanom Majom i Stivenom "Vonderbojem" Tompsonom.

To je inače bio drugi meč između "Vonderboja" i "Čouzen Uana" nakon remija u prvom duelu, a zanimljivo da je Vudli pre tog meča imao borbu sa Robijem Lolerom, koga je nokautirao u prvoj rundi.

UFC organizacija će uraditi sve što je u njihovoj moći da zadrži Lolera u Mineapolisu, tako da se protivnik aktivno traži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: