Šoutajm nokautirao Vonderboja VIDEO

UFC veče u Nešvilu priredilo je zanimljivu borbu između Entonija Šoutajm Petisa i Stivena Vonderboj Tompsona, koja je okončana nokautom u drugoj rundi.

Izvor: SN

Nedelja, 24.03.2019.

10:15

Šoutajm nokautirao Vonderboja VIDEO
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Entoni Petis je pokazao da itekako ima šta da pokaže u velter kategoriji, pošto je u Nešvilu postao prvi borac koji je nokautirao Stivena Tompsona u UFC Fajt Najt 148.

Stiven Tompson, popularni Vonderboj, borbu je počeo onako kako su svi i očekivali, kontrolisao je distancu i nogama udarao Petisa uz kombinaciju sa nekoliko preciznih direkta. Tokom čitave prve runde je Vonderboj imao kontrolu, ali Petis sem želje da se dokaže nije pokazao previše.

Drugu rundu je Vonderboj dobijao i u jednom momentu je potpuno pritisnuo Petisa pribivši ga uz ivicu kaveza, da bi Entoni Petis pokazao zbog čega je dobio nadimak Šoutajm.

Šoutajm je iskoristio momenat Tompsonove nepažnje i jednim snažnim udarcem u bradu ga poslao na pod. Ovaj atraktivni "Supermen panč" udarac prosto je oduševio publiku u Nešvilu, pa je Entoni Petis ušao u uzak krug ljudi koji su zabeležili pobede u četiri različite kategorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: