Džon Džons odbranio titulu: "Borio sam se protiv Terminatora"

U noći između subote i nedelje gledali smo meč UFC 235, u kom je Entoni Smit izazvao apsolutnog šampiona, Džona Džonsa, ali je Džons uspeo da odbrani naslov.

Izvor: SN

Nedelja, 03.03.2019.

16:13

Džon Džons odbranio titulu:
Photo by Isaac Brekken/Getty Images

Džon Džons je i dalje šampion, a kako trenutno stvari stoje, biće još neko vreme.

Jednoglasnom odlukom sudija, Džons je uspeo da savlada Smita i nastavi jurnjavu za svojim snom – savršeni MMA rekord nakon kog će stati rame uz rame sa nepobedivim bokserskim šampionom, Flojdom Mejvederom.

Džon "Bouns" Džons je bio dominantan tokom svih pet rundi u oktagonu, kako na nogama, tako i u "parteru", ali Džons ipak nije mogao bez svojih mana. Zbog ilegalnog udarca kolenom, zaradio je dva kaznena poena u četvrtoj rundi, ali je uprkos toj kazni rundu dobio 48:44.

"Ti Mobajl Arena" u Las Vegasu videla je "Bounsov" 13. trijumf u borbi za pojas, a poslednju borbu u kojoj je branio naslov, Džons je imao u decembru mesecu, kada je savladao švedskog borca, Aleksandera Gustafsona.

Džons je nakon borbe izuzetno nahvalio svog protivnika, Entonija Smita.

"Skidam mu kapu. Sada mi je jasno zašto ga zovu Lavlje srce. Nikada u životu nisam video da mi se neko obraća dok ga udaram, on je izuzetno izdržljiv, kao Terminator. Uradio je sjajan posao", rekao je Džon Džons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: