Konor "želi" Habiba čim istekne suspenzija

Možda i najbolji MMA borci današnjice, Konor Megregor i Habib Nurmagomedov, mogli bi da se ponovo nađu u oktagonu čim im istekne izrečena suspenzija.

Izvor: SN

Subota, 02.03.2019.

17:56

Konor
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Već neko vreme se spekuliše o prvoj borbi Konora Megregora nakon isteka suspenzije zbog incidenata koji su nastali nakon borbe sa Habibom Nurmagomedovim.

Konor je trebao da bude u oktagonu protiv Donalda Serona, ali prema izjavi prvog čoveka UFC-a, Dejne Vajta, taj okršaj nije ni blizu. Konor i popularni "Kauboj" se već neko vreme "peckaju" na društvenim mrežama, a i sam Dejna Vajt je rekao da će pokušati da organizuje borbu između njih dvojice, a i svakako imaju druge planove za "Kauboja".

On bi naime trebalo da se bori protiv Ala Jakinte, dok bi na "meniju" trebao da se nađe revanš meč Megregor – Nurmagomedov, pošto je to Konorova velika želja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: