Užasna povreda MMA borca VIDEO

MMA borac Sofijan Bukišu doživeo je stravičnu povredu u subotnjem meču protiv Toma Aspinala.

Izvor: SN

Nedelja, 17.02.2019.

16:01

Užasna povreda MMA borca VIDEO
Photo by Sarah Stier/Getty Images

Popularni Kejdž Voriors 101 se u subotu uveče održavao u Liverpulu, a borba između Sofijana Bukišua i Toma Aspinala privukla je najviše pažnje, zbog jedne vrlo neugodne povrede.

Francuski borac je tokom čitave prve runde pokušavao nogama da obori Aspinala, a tokom jednog od tih pokušaja "lou kika" Aspinal je izblokirao Bukišua, pa mu je noga nakon izblokiranog udarca otišla unazad pod čudnim uglom i Bukišu je čitavom težinom pao preko nje, a odvratak zvuk pucanja koske, čuli su svi prisutni.

Aspinal se pomerio od Bukišua čim je video šta se desilo, ne želeviši da napadne protivnika koji je očigledno u ogromnim bolovima. Meč je trajao nešto manje od dva minuta, a završen je užasnom povredom.

Francuskom borcu predstoji prilično dug period oporavka, a putem društvenih mreža je dobio veliki broj poruka u kojima mu se pruža podrška u ovom teškom periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: