Nurmagomedov odbio 15 miliona $ zbog Mejvedera

Šampion UFC-a u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov odbio je ponudu od 15 miliona dolara za revanš protiv Konora Mekgregora, potvrdio je njegov ujak Aleks.

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

20:44

Nurmagomedov odbio 15 miliona $ zbog Mejvedera
Foto: Getty images

Habib je odbranio titulu šampiona UFC-a pre 10 dana kada je u Las Vegasu primorao Mekgregora da se preda u četvrtoj rundi, a potom je nastao haos oko oktagona jer je ruski borac iz Dagestana inicirao tuču sa Konorovim timom.

Nekoliko dana posle Habib je izazvao boksera Flojda Mejvedera na borbu, a Amerikanac je prihvatio.

"Da li će Konor imati šansu za osvetu? Ne... Habiba nije briga za novac, nema tih para koje bi prihvatio, a znam da oni žele revanš i da su nudili 15 miliona dolara", rekao je Aleks Nurmagomedov.

U najavi je novi spektakl u Las Vegasu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: