Konor i Habib napravili haos – tuča nastavljena na ulici VIDEO

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov pobedio je Konora Mekgregora na UFC229, a posle meča je nastala ogromna tuča između navijača.

Izvor: LN

Nedelja, 07.10.2018.

14:35

Konor i Habib napravili haos – tuča nastavljena na ulici VIDEO
AP Photo/John Loæer

Nurmagomedov je ostao neporaženi šampion pobedivši Mekgregora, ali je svoju pobedu upropastio glupim ispadom po završetku borbe kada je utrčao i potukao se sa publikom.

Opšti haos nastao je u hali posle pobede Habiba i tuče sa navijačima, a ruski i irski navijači nisu mnogo čekali da uđu u sopstveni obračun.

U celoj ovoj ludnici letele su i neke stolice, a učestvovale su i muškarci i žene, koji nisu štedeli snagu. Tuča navijača je nastavljena i ispred borilišta, kada su izašli van hale, a došlo je do nekih ozbiljnih udaraca. Jedan od navijača na snimku se može videti kako pada posle nokauta i ostaje na zemlji.

Jedan od irskih navijača čak je ostao poprilično krvav posle obračuna na ulici, na "Las Vegas Strip"-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: