Mekgregor napao autobus u Njujorku, predao se policiji

Zvezda ultimejt fajta Konor Mekgregor predao se njujorškoj policiji nakon divljanja na Barkliz centru u Broklinu.

Izvor: AK

Petak, 06.04.2018.

08:25

Mekgregor napao autobus u Njujorku, predao se policiji
Foto: Getty images

Ozloglašeni Irac je napao autobus u kojem su bili UFC borci, razbio je staklo kolicima za prevoz tereta, pokušao da baci čak i zaštitnu ogradu, pre nego što ga je obuzdalo obezbeđenje.

Predsednik UFC Dejna Vajt je taj incident nazvao "najodvratnijom stvari koja mu se ikad dogodila", optuživši akreditovane novinare Mekgregorovog veb sajta "The Mac Life" da su pustili Irca i njegovu veliku pratnju u bruklinsku arenu.

Nakon incidenta UFC je ostao bez trojice boraca za događaj planiran za subotu, Mekgregorov timski kolega Artem Lobov koji je učestvovao u napadu na autobus, te Majkl Kijeza koji je povređen nakon tog napada, kao i Rej Borg.

Lobov je ranije ove nedelje imao sukob sa UFC rivalom Habibom Nurmagomedovom u hotelu, pa se pretpostavlja da je to bio povod i za incident u areni. Mekgregor, koji je u avgustu 2017. poražen u "borbi veka" od boksera Flojda Mejvedera, nije imao UFC borbu od novembra 2016. kada je nokautirao Edija Alvaresa.

Irac je bio šampion UFC u dve različite verzije, ali mu je UFC dan uoči incidenta u Njujorku oduzeo pojas u lakoj kategoriji zbog neaktivnosti, a zbog ovog ispada je verovatno završio svoju karijeru u okviru UFC.

"Da li želite da imate posla sa Konorom Mekgregorom sada? Da li želite da ga jurite za intervju i platite za njegovu borbu? Sumnjam da iko želi sada to. Mislim da će sada Mekgregor sada svima biti odvratan", rekao je Vajt.

Za titulu u lakoj kategoriji će u subotu u Bruklinu da se bore Nurmagomedov i Maks Holovej.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: