KroKap: Prevarant mi je obećao novac u Beogradu...

Mirko KroKap Filipović, najbolji hrvatski MMA borac, optužio je vlasnika K-1 Majka Kima da ga je prevario za zarađeni novac.

Izvor:

Četvrtak, 07.12.2017.

10:50

KroKap: Prevarant mi je obećao novac u Beogradu...
Getty images

Filipović, koji se početkom godine povukao iz oktagona, nazvao je Kima varalicom, optuživši ga da je prekršio obećanje koje mu je prošle godine dao u Beogradu.

"Dragi ljubitelji borilačkih sportova, ovog je lice Majka Kima – vlasnika jednog od najvećih brendova u borilačkom svetu. Pored vlasništva K-1 ovaj čovek je i profesionalna varalica. Nikada nam nije isplatio novac za K-1 Grand Pri u Zagrebu 2013. godine, davajući nam bezbroj obećanja, uvek govoreći – 'Molim vas, strpite se još malo'. Ponaša se kao da ima pet godina, izmišljajući svaki put novo objašnjenje zašto kasni sa plaćanjem. U ovo doba prošle godine, uhvatio sam ga u Beogradu – kada mi je dao reč da će nas isplatiti do prvog marta 2017, da bi mi tada ponovo rekao molim vas sačekajte još malo. U poslednjih nekoliko meseci potpuno ignoriše pozive i poruke svih boraca", napisao je Filpović na svom Fejsbuk profilu.

Filipović ne navodi o kojoj sumi je reč, ali apeluje na kolege da više ne sarađuju sa Kimom.

"Takvo ponašanje karakteristično je za varalice i propalice. Verovatno se krije u nekoj rupi u Koreji ili Kini. Ja samo želim da obavestim sve K-1 bore i sve ljude iz svega borilačkih sportova da ne sarađuju sa ovim čovekom. A, svi vi koji biste mogli da se rukujete s njim – prebrojte prste posle! Svi mi koji smo učestovali na spomenutom turniru u Zagrebu bismo voleli da se ovo nađe i u korejskim i kineskim medijima, kako ovaj čovek više ne bi mogao da vara ljude".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: