UFC: Miočić odbranio titulu nokautom u prvoj rundi

Američki ultimejt fajter hrvatskih korena Stipe Miočić odbranio je titulu UFC šampiona u teškoj kategoriji u Dalasu.

Izvor: AK

Nedelja, 14.05.2017.

12:10

UFC: Miočić odbranio titulu nokautom u prvoj rundi
Foto: Getty images

Miočić je u borbi večeri na UFC 211 nokautirao Žuniora dos Santoša već u prvoj rundi, udarcem desnom rukom posle dve i po minute borbe.

Momak hrvatskog porekla je treći put u karijeri rešio borbu u prvoj rundi, a Brazilcu se revanširao za pored od pre dve i po godine.

"Radili smo na ovome deset nedelja. Napredovao sam u svemu od prošle borbe – samopouzdanje, kardio, tehnika, sve je bolje. On je neverovatan borac i sjajan čovek. Prošli put sam mnogo grešio, početnički, sada sigurno nisam to ponovio", rekao je Miočić.

Borac iz Ohaja je drugi put odbranio titulu čime je ušao u uzak krug boraca koji su uspeli da udare isto u UFC istoriji – Rendi Kotur, Andrej Arlovski, Tim Silvija, Brok Lesnar i Kejn Velaskes.

Nije sigurno s kim će se Miočić boriti u sledećem meču. Bivši šampion Fabrisio Verdum (21-6-1), kojem je Miočić oduzeo titulu prošle godine, mogao bi da dobije revanš ako pobedi Alistara Overema na UFC 213 u julu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: