Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 04.06.2022.

15:20

Drobnjak: Znam kakve "topove" imam u rukama

Kik-bokser Nikola Drobnjak u Zvorniku je savladao Makedonca Dimitrija Gjorgjieva i osvojio titulu WAKO PRO šampiona Evrope.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Drobnjak: Znam kakve
FOTO: AFN5

Nakon meča je istakao da se za takve pobede živi, te da je pobedio prvaka Evrope i sveta u dve kategorije.

"Znam kakve ''topove'' imam u rukama, a on je na nogama izdržao sve moje udarce, što govori o njegovoj snazi. Hvala svim prijateljima koji su pomogli organizaciju ovog takmičenja, pa sam ja na miru mogao da se spremim za meč života", rekao je Drobnjak.

Kik-bokser iz Republike Srpske, koji je u ring ušao uz pesmu "Crven cvete", koja peva o Kosovu i Metohiji, otkrio je da pre meča nije bilo basa sve kako je zamislio.

"Pre četiri-pet dana sam imao temperaturu, bio sam pod antibioticima. Samo nekoliko mojih najbližih ljudi su znali kroz šta sam prošao da bih ovde zablistao, ostvario svoj san o kojem maštam od 24. godine kada sam počeo da treniram. Sada sam prvak Evrope, ali se tu ne zaustavljam. Hoću da budem prvi na svetskoj rang-listi u svojoj kategoriji koja broji 150 boraca širom sveta", zaključio je Drobnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve