Bukvićeva posle nove titule najbolje na svetu: Da predstavljam našu Srbiju najbolje

Kik-boks je u ekspanziji u Srbiji.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Shutterstock/Parilov
Shutterstock/Parilov

Reprezentativka Srbije u kik-boksu Saida Bukvić, koja je osvojila pre nekoliko dana zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Italiji, izjavila je da će i u narednom periodu "dati sve od sebe kako bi na što bolji način nastavila da predstavlja svoju državu".

Bukvić je zahvalila na čestitkama i podršci ministrima Vanji Udovičiću i Tomislavu Momiroviću koji su bili u poseti Novom Pazaru, a tom prilikom su zajedno sa Bukvićevom obišli Sportsku halu u tom gradu.

Istakla je da joj mnogo znači podrška koju dobija od grada Novog Pazara koji je, kako kaže, uvek uz nju, ali i podrška koju je

dobila od ministara.

"Posle duže vremena veliku podršku osećam i od države, a ja ću se truditi da i ubuduće na najbolji mogući način predstavljam i svoju državu i svoj grad i da nastavim sa još boljim uspesima", kazala je Bukvićeva.

Saida Bukvić pre nekoliko dana osvojila je četvrtu zaredom zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u kik-boksu u italijanskom Lidu di Jesolu, a najbolja je prethodno bila i na planetarnim takmičenjima u Beogradu, Budimpešti i Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.