Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 03.09.2019.

15:21

Šampionka se vratila u Zvečan: "Posle teškog perioda – evropska titula" VIDEO

Juniorska šampionka Evrope i reprezentativka Srbije u kik-boksu Natalija Savić je dočekana u Zvečanu.

Izvor: SV

Autor: SV

Šampionka se vratila u Zvečan:

Kako prenosi agencija Tanjug, sa osmehom na licu, evropskim zlatom na grudima i peharom u rukama, Čupka je vidno raspoložena ušetala u dvorište porodičnog doma, a veliki uspeh na upravo završenom Evropskom prvenstu u Mađarskoj ocenila je kao ispunjenje cilja koji je imala pre odlaska, prenosi portal Kosovo onlajn.

“U finalu sam radila ponovo sa Ruskinjom sa kojom sam se sastala u finalu Svetskog prvenstva, ali sam ovog puta bila spremnija i fizički i taktički i zato je možda ovo finale bilo lakše nego prošle godine", rekla je popularna Čupka.

Pogaču i so u znak dobrodošlice poslužila joj je majka Jelena koja je, kako kaže, više nego ponosna na uspeh svoje ćerke.

''Posle teškog perioda za nju i za sve nas, dočekali smo je sa još jednim peharom i evropskom titulom. Najbitnije je da je ona ostvarila ono što je želela", rekla je mama Jelena i dodala da je Čupka vrlo uspešna i u školi kao i u sportu.

Natalija Savić je prošle godine, takođe kao član srpske reprezentacije, osvajanjem svetske titule upisala zlatni slovima ime Severne Mitrovice na mapi sportskih gradova, a osvajanjem ''krova Evrope'' dodatno je obogatila svoju kolekciju medalja.

Osim Čupkinog zlata, reprezentativci Srbije u kik-boksu osvojili su ukupno 15 odličja na Evropskom prvenstvu, od čega osam zlatnih, jednu srebrnu i šest bronzanih medalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve