Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 06.07.2019.

16:27

Kik boks: Srbija - Grčka, najavljen spektakl

Na 22. međunarodnom kik-boks turniru u Jagodini koji organizuje klub "Palmini tigrovi" iz Jagodine, ove godine će boksovati i selekcija Grčke.

Izvor: SN

Autor: SN

Kik boks: Srbija - Grčka, najavljen spektakl
FOTO TANJUG / DUSAN ANICIC/ bg

Susret je zakazan na otvorenom u selu Končarevu gde se tradicionalno održava, a ako bude loše vreme, održaće su u Sportskoj hali JASA u Jagodini, rečeno je na konferenciji za novinare.

Reprezentativci Grčke i "Palminih tigrova" su u prijateljskoj atmosferi, dobro raspoloženi, u Restoranu "Tigar" obavili merenje, a kapiteni i treneri obećali fer i dobar boks a, kako su rekli, pobediće bolji.

Na turniru, koji počinje u 21 sat, sastaće se: Strahinja Petrović i Eduard Kourntian, Predrag Mijajlović i Petros Athanasiou, Danijel Memedovski i Loula Marios, Aleksandar đorđević i Aleksandros Mavromatidis, Dušan Radović i Janis Selalmazidis i Aleksandar Konovalov i Vilatik Maiboroda.

Boksuje se u lou-kik, a ulaz je besplatan.

Vlasnik "Palminih tigrova" Dragan Marković-Palma rekao je za Tanjug da na turniru očekuje punu halu, koja prima oko 4.000 gledalaca, kao i deset ambasadora.

Ovaj kik boks turnir, ubraja se među najposećenije u ovom delu Evrope, a u Končarevu se održava na otvorenom, gde mu prisustvuje oko 10.000 ljudi.

Ovaj turnir je poznat i po tome što među gledaocima uvek bude više državnih zvaničnika i predstavnika stranih ambasada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve