Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 06.07.2018.

10:20

Palmini tigrovi u Končarevu protiv reprezentacije Turske

Na stadionu u Končarevu kraj Jagodine, u subotu 7. jula biće održan 21. tradicionalni kik boks meč.

Izvor: B92

Autor:B92

Palmini tigrovi u Končarevu protiv reprezentacije Turske
Getty Images/Jack Atley /Allsport

Kik bokserima "Palminih tigrova" suprotstaviti reprezentativci Turske, koja je na svetskoj i evropskoj sceni po rejtingu treća, iza Rusije i Srbije.

Biće održano sedam kik boks mečeva i jedan profi boks duel, u kome će se u kruzer kategoriji boriti Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone, saopštili su organizatori.

Tradicionalni međunarodni kik boks meč u Končarevu, povodom seoske krsne slave Svetog Jovana, a u organizaciji Kik boks kluba „Palmini tigrovi", čiji je osnivač Dragan Marković Palma, najdugovečnija je manifestacija u tom sportu na svetu i okupi više od 10.000 gledalaca.

"Do sada je kik boks meč u Končarevu pratio veliki broj uglednih ljudi iz javnog života Srbije, sporta, politike, kulture, privrede, kao i oko 100 ambasadora iz celog sveta. U zabavnom delu programu nastupiće Lepa Brena", navedeno je u saopštenju.

U slučaju lošeg vremena manifestacija će biti održana u hali sportova JAŠA u Jagodini u istom terminu, a ulaz je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve