Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 08.03.2018.

20:00

Prvenstvo BG u "kick light" u subotu na Crvenom krstu

Prvenstvo Beograda u "kick light" disciplini za sve uzrasne kategorije, održaće se u subotu 10. Marta u hali "Slobodan Piva Ivković" na Crvenom Krstu.

Izvor: B92

Autor:B92

Prvenstvo BG u

Ovo je prvo takmičenje u 2018. godini koje organizuje KBS Beograda pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu.

Merenje takmičara će se održati u ranim jutarnjim satima, a predviđen početak takmičenja je 11 sati.

Za sve ljubitelje ove borilačke veštine, ulaz je slobodan, a za one koji ne budu mogli da dođu obezbeđen je direktan prenos takmičenja preko linka koji će biti okačen na sajtu KBS Beograda i fb stranici.

Do kraja godina nas očekuju još tri prvenstva Beograda u disciplinama low kick, ful contact I K1, kao i Otvoreno prvenstvo Beograda pod nazivom "Trofej Beograda". Po planu i programu sva prvenstva bi trebalo da se održe u Hali Sportskog društva Radnički.

Predsednik KBS Beograda prof.mr. Stanka Pejović ističe da je prezadovoljna radom saveza u proteklih 5 godina, od kada je ona na čelu saveza, jer je uvela dosta novina kao što su live stream (prenos takmičenja uživo), održavanje takmičenja na dva i više borilišta, popularizaciju samog sporta kod omladine ,učestvovanje u raznim humanitarnim akcijama u saradnji sa Ministarstvom i Sekretarijatom sporta i omladine, kao i ukidanje članarine beogradskim klubovima prema KB savezu Beograda.

"Od ove godine sekretarijat za sport i omladinu bi trebao da stipendira nekoliko takmičara sa teritorije Beograda koji ispunjavaju uslove za stipendiranje", kaže Pejović i ističe da je štitila interese svih klubova i da bi svi trebalo da imamo zaječdniči cilj, a to je omogućiti razvoj svim klubovima na teritoriji Beograda i šire.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve