Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 28.11.2022.

16:55

Terzić čestitao Džudo klubu Crvena zvezda drugo mesto u LŠ

Predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je Džudo klubu Crvena zvezda.

Izvor: B92

Autor:B92

Terzić čestitao Džudo klubu Crvena zvezda drugo mesto u LŠ
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Džudisti su osvojili srebrnu medalju i vicešampionsku titulu u Ligi šampiona, koje je održano u Goriju u Gruziji.

"Džudo klub Crvena zvezda predstavlja jedan od najorganizovanijih sportskih kolektiva ne samo u porodici SD Crvena zvezda, već u čitavoj Srbiji i Evropi. Džudisti i džudistkinje Crvene zvezde su već godinama neprikosnoveni prvaci države, a njihovi rezultati u Evropi i svetu poslednjih godina čine nas srećnim i ponosnim, jer Džudo klub Crvena zvezda predstavlja perjanicu svetskog i evropskog džudoa", rekao je Terzić, prenosi zvanični sajt SD Crvena zvezda.

Terzić je istakao da je veliki klub onaj klub koji u kontinuitetu ponavlja izuzetne sportske rezultate.

"To uspeva našem džudo klubu i zato sa velikim ponosom i srećom želim da vam čestitam na ovom uspehu, kao i da izrazim izuzetno zadovoljstvo i čestitke na dobijanju domaćinstva organizacije Lige šampiona i Lige Evrope iduće godine u Beogradu. Verujemo da će Crvena zvezda, Beograd i Srbija iduće godine u decembru biti stvarni centar džudoa Evrope i da će naši džudisti uspeti da se popnu za jednu stepenicu više. Džudistima, džudistkinjama, trenerima i kompletnom menadžmentu Džudo kluba Crvena zvezda još jednom želim da izrazim svoje najiskrenije i najtoplije čestitke", zaključio je prvi čovek SD Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve