Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 18.02.2021.

23:00

Andrea Stojadinov bronzana na Gran slemu u Tel Avivu

Mlada reprezentativka Srbije i džudistkinja Crvene zvezde u kategoriji do 48 kilograma Andrea Stojadinov nastavila je blistavi niz rezultata.

Izvor: SN

Autor: SN

Andrea Stojadinov bronzana na Gran slemu u Tel Avivu
FOTO TANJUG/ FOTO DUZO SAVEZ SRBIJE

Ona se danas na Gran slemu u Tel Avivu pobedom nad Francuskinjom Mari Klemen okitila se bronzanim odličjem.

Stojadinov se posle posle rekordnih rezultata koje je ostvarila na međunarodnoj sceni u minuloj sezoni ( zlato na EP za juniore, bronza na EP U23, i srebro na EP za seniore u periodu od samo tri nedelje) na Gran slemu u Tel Avivu okitila još jednom seniorskom bronzano medaljom.

Na putu do medalje Andrea Stojadinov ostvarila je pobede protiv Gulkader Senturk (Turska), Šire Rišoniv (Izrael), Sabine Giliazove (Rusija) i Francuskinje Mari Klemen.

"Mnogo sam srećna zbog medalje. Jako je teško u kontinuitetu postizati ovako dobre rezultate. Znam da mogu i bolje i jedva čekam sledeće takmičenje. Hvala čitavom mom timu. Pre svega hvala na nesebičnoj podršci predsedniku Džudo saveza Ivanu Todorovu kao i Stojanu Vujku i Ivanu Bošnjaku, predsednicima Džudo kluba Crvena zvezda. Znam koliko se žrtvuju za mene i znam koliko se raduju svakom mom uspehu, a svaka moja medalja je plod rada čitavog tima", rekla je Andrea Stojadinov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve