Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 09.01.2023.

14:45

Voren očekuje da se Fjuri i Usik bore u martu za ujedinjenje titula prvaka sveta

Borba za ujedinjenje titula prvaka sveta u teškoj kategoriji između Tajsona Fjurija i Aleksandra Usika mogla bi da bude održana u martu.

Izvor: B92

Autor:B92

Voren očekuje da se Fjuri i Usik bore u martu za ujedinjenje titula prvaka sveta
Foto: Profimedia

To je izjavio je jedan od promotera britanskog boksera Frenk Voren.

Fjuri je šampion sveta u WBC kategoriji, dok je Usik vlasnik WBO, WBA i IBF titula.

Voren je izjavio je da je timu ukrajinskog boksera poslat nacrt ugovora.

"Uradili smo što je do nas. To sada mora da se reši veoma, veoma brzo, jer nam vreme ističe", izjavio je Voren za "Talksport".

Britanski mediji su ranije naveli da bi borba mogla biti održana četvrtog marta u Londonu ili u nekoj državi Bliskog istoka.

"Boriće se tamo gde ponude najviše novca. To je jasno. Voleo bih da bude na Vembliju, ali to ništa ne znači. Znam da bi mnogi želeli da borba bude na Vembliju. Muhamed Ali i Džordž Forman su se borili u Zairu, a onda je bila borba i u Manili. Bilo je velikih borbi i na Jamajci. Ko bude nudio najviše, tamo ćemo i otići", rekao je Voren.

On je ponovio da bi voleo da borba bude u martu.

"Želim da borba bude u martu, a takođe iste želje ima i Fjuri. Ako borba bude u martu onda možemo da pripremo boksere za još jedan meč na jesen", zaključio je Voren.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve