Bugati zauvek zabranio Mejvederu da kupuje njihove automobile

Francuski proizvođač superautomobila Bugati zabranio je legendarnom bokseru Flojdu Mejvederu da kupuje njihove automobile.

Izvor: B92
Podeli

Mejveder, poznat pod nadimkom "Novac" jer nikad ne skriva koliko mu je novac važan i koliko voli da ga troži na za obične ljude nezamisliv način.

On je tokom karijere u kojoj je zabeležio 50 pobeda u isto toliko mečeva zaradio oko 1,1 milijardu dolara, a njegovo bogatstvo se trenutno procenjuje na oko 500 miliona dolara.

Među stvarima na koje voli da troši velike količine novca su naravno luksuzni i sportski automobili. Međutim, u svoju garažu više neće moći da uparkira Bugatija, bar ne novog.

Razlog je pomalo bizaran. Bugati je prihvatio Mejvedera kao VIP klijenta s posebnim privilegijama. Ipak, otkrili su da je slavni bokser prodao jedan njihov automobil za mnogo veću cenu od one za koju ga je kupio.

Bugati, kao i većina proizvođača superautomobila ne vole kada njihovi klijenti preprodaju vozila, pa je Mejvederu doživotno zabranjeno da kupuje Bugatijeve automobile.

Ipak, čini se da ova zabrana neće mnogo pogoditi Mejvedera. Naime, prema snimcima s društvenih mreža, već se sjajno zabavlja u Lamborginiju koji je odlučio da reklamira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.