Nova vest
Borilački sportovi

Sreda, 08.06.2022.

08:15

Nokaut! "Čudovište" se ne šali

Japanski bokser Naoja Inue, popularno "Čudovište", savladao je filipinskog borca Nonita Donairea nokautom u drugoj rundi.

Izvor: SN

Autor: SN

Nokaut!
Foto: Tanjug/AP Photo/Hiro Komae

Svi ljubitelji borilačkih sportova se rado sete "Saitama Super Arene" u Japanu gde smo godinama gledali kikboks, boks i MMA mečeve za pamćenje.

U noći iza nas, ljubitelji boksa su mogli da uživaju u meču bantam kategorije za unifikaciju pojaseva između Naoje Inuea i Nonita Donairea.

Japanac poznat pod nadimkom "Čudovište" senzacionalno je slavio nokautom u drugoj rundi i dokazao da je jedan od najboljih boksera na planeti.

On je od samog starta pokazao da je spreman za Donairea, kombinacije koje je ispaljivao bile su nerešiva enigma za Filipinca, a koliko je jak i brz uverio se već u prvoj rundi.

Inue je mogao do pobede već tada, ali je surovu kombinaciju zaustavilo zvono za kraj runde, da bi u drugoj sudija Majkl Grifin bio primoran da prekine borbu i Inuea proglasi pobednikom nokautom na 1:24 pre kraja.

"Ovo je magija i za mene samog, bio sam pod velikim pritiskom i na kraju sam uspeo da ispunim svoj cilj", rekao je "Monster" Naoja Inue.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve