Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 24.05.2022.

19:00

Spektakularna trilogija: GGG i Kanelo

Saul "Kanelo" Alvares i Genadi Genadijevič Golovkin uskoro će imati i treći bokserski meč koji bi uz oduševljenje pratio ceo svet.

Izvor: SN

Autor: SN

Spektakularna trilogija: GGG i Kanelo
Foto: Profimedia

Ne postoji mnogo bokserskih mečeva koji bi privukli pažnju čitave planete, a jedan od nih je ovaj u srednjoj kategoriji između Kanela Alvaresa i Genadija Golovkina.

Popularni Kanelo i GGG su već imali dva meča u svojoj karijeri, prvi je završen remijem, a drugi pobedom meksičkog boksera i obe odluke sudija dočekane su kao kontroverzne.

Kako je objavljeno, Alvares će 17. septembra braniti WBA, WBC, IBF i WBO pojas i lokacija za sada nije poznata, a postoji verovatnoća da se održi van Sjedinjenih Američkih Država.

Kanelo je u svom poslednjem meču poražen od Dimitrija Bivola i očekivalo se da će uskoro imati revanš sa ruskim bokserom koji mu je naneo prvi poraz još od 2013. godine.

Golovkin se nedavno borio i pobedio i drži pojaseve WBA, IBF i IBO srednje kategorije, a u super-srednoj će se po prvi put u karijeri boriti ovog septembra protiv Kanela Alvaresa.

Alvarez will defend his WBA, WBC, IBF, and WBO super middleweight titles against Golovkin on Sept. 17, Alvarez's promoter Matchroom Boxing announced Tuesday. Budite sigurni, čeka nas spektakl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve