Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 03.12.2021.

12:05

Loznica domaćin 64. bokserske "Zlatne rukavice"

Jedan od najprestižnijih bokserskih turnira "Zlatna rukavica", 64. po redu, održaće se ove godine od 13. do 19. decembra u Loznici.

Izvor: B92

Autor:B92

Loznica domaćin 64. bokserske
Foto: BSS

Kako je saopšteno iz Bokserskog saveza Srbije, pod svodovima legendarne hale Lagator boriće se preko 100 boksera iz velikog broja zemalja, počevši od komšija iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, do Kube, Litvanije, Moldavije, Kazahstana, Rusije…

Takmičenje u Loznici biće održano pod strogim merama zaštite, uz striktno pridržavanje epidemioloških mera propisanih od Kriznog štaba Vlade Srbije, a svi učesnici biće testirani.

Trofej brani Vahid Abasov, a jedan od favorita ove godine biće Semiz Aličić.

"Biće ovo najlepši završetak 2021. godine za sve nas koji smo kroz ovu sezonu išli punim tempom, radili konstantno, jako, silovito i borili se na više frontova, na raznim takmičenjima, od kojih nam je svakako najvažnije bilo Svetsko prvenstvo u Beogradu. Sledi važno takmičenje, prelep turnir ogromne tradicije, u Loznici, u gradu kluba za koji boksujem u domaćoj i reginalnoj ligi, gde ocekujem i želim šampionski rezultat", poručio je Aličić.

Finale je na programu 19. decembra od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve