Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 15.10.2021.

10:25

Vajlder konačno čestitao Fjuriju na pobedi

Amerikanac Dionti Vajlder konačno je čestitao Tajsonu Fjuriju na odbrani titule prvaka u WBC verziji.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Vajlder konačno čestitao Fjuriju na pobedi
Foto: Profimedia

Britanac je nedavno slavio po treći put protiv Vajldera u borbi u Las Vegasu, a Vajlder je po završetku meča odbio da mu čestita.

To je razbesnelo Fjurija, ali čini se da se sada strasti polako smiruju, pošto se Vajlder oglasio na društvenim mrežama.

"Kakva borba! Prvo bih se zahvalio Bogu što mi je je dozvolio da svetu dam još jednu borbu ispunjenu strašću. Zahvalio bih se i svom timu i navijačima što su bili uz mene u ovom dugom procesu. Lagao bih kada bih rekao da nisam razočaran ishodom, ali gledajući unazad, shvatam da je Bog želeo da ono što je Bog želeo da iskusim je daleko veće od onog što sam ja očekivao da se dogodi. Nismo pobedili, ali kako što je mudar čovek jednom rekao, pobede su ispod lekcija. Naučio sam da je ponekad potrebno izgubiti da bi se pobedilo", poručio je Vajlder.

On se zahvalio i Fjuriju na, kako je rekao, istorijskoj borbi.

"Iako sam želeo pobedu, uživao sam gledajući navijače koji su je želeli još više. Nadam se da sam se pokazao kao istinski ratmik i Kralj ovog sporta. Nadam se da smo dokazali da bez obzira kakav udarac da dobijete, uvek možete da se podignete i borite u ono što verujete. Na kraju, ne najmanje važno, hteo bih da čestitam Tajsonu Fjuriju na pobedi i zahvalim na istorijskim sećanjima, to će trajati zauvek", napisao je Vajlder, na šta je Fjuri odgovorio kasnije sa "Najveća trilogija svih vremena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve