Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 06.07.2021.

08:45

Pobede Loznice i Zvezde u regionalnoj ligi

Srpski klubovi u okviru Regionalne lige u olimpijskom boksu nastavljaju da beleže sjajne rezultate.

Izvor: B92

Autor:B92

Pobede Loznice i Zvezde u regionalnoj ligi
Foto: BSS

U okviru drugog kola ovog takmičenja naši klubovi Crvena zvezda i Loznica bili su domaćini i zabeležili su pobede.

U legendarnoj sportskoj hali Lagator u Loznici, u kojoj se decenijama piše istorija boksa, u kojoj je svaki meč poseban i jednako bitan, u kome poraz nije opcija, domaćin je ugostio tim Željezničara iz Sarajeva i ostvario pobedu od 16:4.

U ubedljivom trijumfu Loznice sjajnu partiju pružio je Semiz Pinja Aličić savladavši Crnogorca Remzu Ikovića koji je veliko pojačanje Željezničara.

"Odličan meč je iza mene. Zadovoljan sam pobedom i onim što sam prikazao u borbi sa Ivkovićem. Loznica je pružila još jednu fantastičnu partiju, svako od nas je bio maksimalno motivisan na maksimalni mogući rezultat i u istom ritmu nastavljamo dalje, kroz naredne mečeve",
rekao je Aličić.

Crveno-beli nastavljaju sa sjajnim partijama, ali i spektaklima po pitanju organizacije mečeva, koje sprovodi Bokserski savez Srbije.

Nakon susreta sa Mariborom sa pogledom na Beograd na vodi, u drugom kolu nova atrakcija, meč na Adi Ciganliji, čuvenom "Beogradskom moru" gde je Zvezda dočekala Vitezove iz Zagreba i nakon velike borbe došla do pobede od 12:8.

Pobedivši favorizovanog Filipa Poturovića u redovima crveno belih blistao je najmlađi među seniorima Ognjen Vujičić koji potiče iz Zvezdine škole i velika je nada našeg boksa.

"Preko puta mene bio je iskusniji, favorit, ali sa tim mislima nisam ušao u meč, već sa jednim jedinim ciljem, a to je pobeda. Na kraju ono što sam želeo, za šta sam se borio, to sam i ostvario. Velika pobeda za mene i velika motivaciona injekcija za sve ono što sledi, za sve bitke koje su ispred mene u dresu Zvezde, koja je uvek u srcu i za nju dajem svaki atom snage",
istakao je Vujičić.

U Bokserskom savezu Srbije nastavljaju sa daljim aktivnostima. Na redu su polufinalni mečevi Superlige.

Sombor i Crvena zvezda su favoriti za osvajanje titule prvaka Srbije. Radnički iz Beograda brani titulu, dok se sa mladim timom u polufinalu našao i Naisus iz Niša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve