Bokserska budućnost Srbije u Lazarevcu

Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu za mlađe uzrasne kategorije održano je u Lazarevcu uz rekordan broj učesnika.

Izvor: B92
Podeli
Foto BSS
Foto BSS

Medalje su osvajali borci iz 53 kluba naše zemlje, na kraju po broju osvojenih medalja izdvojila su se tri: BK „Greatest“ Lazarevac sa osvojenih sedam medalja (četiri zlatne, jednom srebrnom i dve bronzane), BK „Loznica“ - šest medalja (tri zlatne, dve srebrne, jedna bornzana) i BK „Vukovi sa Drine“ (Loznica) - tri zlatne, dve srebrne, jedna bronzana.

Finalni mečevi prenošeni su na TV Arena Fight, a sva finala ispratili su i predsednik BS S Nenad Borovčanin i predsednik Opštine Lazarevac Bojan Stević.

Sjajan domaćin i organizator ovog takmičenja bio je klub “Greatest” iz Lazarevca u partnerstvu sa BŠ i Opštinom Loznica.

Za najboljeg pionira proglašen je Luka Regović (BK Greatest - Lazarevac), najbolji kadet je Strahinja Rašović (BK Banat - Zrenjanin), najbolji junior je Marko Pižurica (BK Spartak – Subotica), najbolji tehničar Vladimir Beriša (BK Dimke – Beograd), najborbeniji par Sead Ikanović (BK Loznica) i Nikola Radovanović (BK Đurović – Leskovac).

Za najbolju kadetkinju izabrana je Nada Krivačević (BK Vitez – Niš), Dragana Jovanović (BK Obilić – Zvornik) je najbolja juniorka i najbolji sudija je Zoran Andrić – Šabac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.