Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 27.05.2021.

13:27

Bokseri Zvezde ciljaju regionalnu titulu

Zvezda u regionalnoj ligi, kao i u Superligi Srbije, ima najviše ciljeve, želimo da osvojimo obe titule izjavio je kapiten boksera crveno-belih Sandro Poletan.

Izvor: B92

Autor:B92

Bokseri Zvezde ciljaju regionalnu titulu
Foto: BSS

Zvezda će u subotu u 1. kolu dočekati ekipu Maribora iz Slovenije na startu regionalne lige.

"Imali smo tokom sezone dobrih mečeva, jedini smo u domaćoj ligi bez poraza i motivisani smo da na isti način započnemo regionalnu ligu. Čeka nas Maribor, daćemo sve od sebe i verujem da možemo da ostvrimo cilj", rekao je Poletan Tanjugu.

Poletan ističe da će Zvezdinim bokserima poseban motiv biti činjenica da je meč na programu 29. maja, na dan kada navijači crveno-belih obeležavaju 30 godina od titule šampiona Evrope u fudbalu, osvojene 1991. u Bariju.

"Svaki segment je bitan i taj istorijski datum biće veliki podstrek za pobedu, a potom i za osvajanje titule. Ne znam još rivala, ali pretpostavljam ko će da bude. Svaka ekipa će se pojačati, biće jaki timovi, neće niko izaći lagano pred nas, na nama je damo 100 posto i da ne sumnjamo ni najmanje u svoje kvalitete i svoj rad", istakao je Poletan.

Regionalnu boksersku ex-Yu Ligu čini osam klubova iz šest republika bivše Jugoslavije, danas samostalnih država: Crvena zvezda Beograd (Srbija), Podgorica (Crna Gora), Maribor (Slovenija), Vitezovi Zagreb (Hrvatska), Radnik Bijeljina (BiH), Željezničar Sarajevo (BiH), Vardar Skoplje (Severna Makedonija).

Raspored prvog kola: Grupa A: Vardar Skoplje - Loznica (27. maja), Željezničar Sarajevo - Podgorica (28. maja). Grupa B: Vitezovi Zagreb - Radnik Bijeljina (5. juna), Crvena zvezda Beograd - Maribor (29. maja).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve