Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 15.04.2021.

15:35

Borovčanin kod gradske sekretarke – finale "Beogradskog pobednika" na Kališu?

Gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević primila je u svom kabinetu predsednika Bokserskog saveza Srbije Nenada Borovčanina.

Izvor: B92

Autor:B92

Borovčanin kod gradske sekretarke – finale
Foto: BSS

Glavna tema razgovora bila je organizacija predstojećeg Svetskog prvenstva u boksu, koje se održava u našem glavnom gradu od 25. oktobra do 6. novembra ove godine.

Pričalo se i o predstojećem tradicionalnom turniru Beogradski pobednik, koji je u kalendaru Evropske bokserske federacije a održaće se od 24. do 28. aprila u renoviranoj Hali opštine Rakovica.

Poseban osvrt bio je okrenut i Nacionalnoj školi boksa koja se sprovodi u celoj zemlji, kao i predstojećim izborima u Bokserskom savezu Beograda.

Sekretarka Belojević predložila je da se na SP u Beogradu, naravno ako to situacija oko koronavirusa dozvoli, organizuju skupovi legendi našeg sporta iz puno olimpijskih disciplina, kako bi se pokazalo da je sport najbolji ambasador naše zemlje.

Legende bi gledale boks i međusobno se podsećale na uspešne dane iz mladosti a bile bi na raspolaganju i mladim sportistima da se slikaju sa njima i daju im određene savete.

Postoji opcija da se finale "Beogradskog pobednika" održi na otvorenom na Kalemegdanu i sekretarka je istakla da jedva čeka da vidi taj spektakl u režiji olimpijskog boksa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve