Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 20.09.2020.

12:17

Krstaši novi šampioni Superlige Srbije

Majstorica Bokserske lige Srbije 2019/20. održana na gradskom Trgu u Smederevu iznedrila je novog šampiona, ekipu BK "Radnički" iz Beograda.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstaši novi šampioni Superlige Srbije
foto:BSS

Krstaši su u trećoj odlučujućoj borbi do slavlja stigli kada je tim Loznice kod rezultata 6:0 predao susret za konačnih 2:1 u korist Beograđana.

BK "Radnički" je do devete titule u svojoj istoriji stigao upravo u trenutku kada Sportsko društvo Radnički slavi stogodišnjicu postojanja.

Nakon dva finalna okršaja između između BK "Radnički" Beograd i BK Loznica rezultat je ostao izjednačen 1:1, što je ovaj duel odvelo u majstoricu.

U prvom susretu pobedu je odnela ekipa Loznice na domaćem terenu 10:4, u revanš meču Krstaši su uzvratili istom merom i kao domaćini došli do pobede od 8:6.

Trijumfom Krstaša stavljena je tačka na Super ligu Srbije 2019/20. koja se odužila na celu godinu usled višemesečnih prekida izazvanih pandemijom koronavirusa.

Rezultati:

Do 57 kilograma:Veljko Gligorić - Semiz Aličić 2:0
Do 63 kilograma: Pavel Fedorov - Nenad Jovanović 2:0
Do 69 kilograma: Vakhid Abasov - Adem Fetahović 2:0
Nisu održani mečevi:
Do 75 kilograma: Viktar Džiahkevič - Sandro Poletan
Do 81 kilogram: Vladimir Mirončikov - Milan Tošić
Do 91 kilogram: Andrej Baturev - Sergej Horskov
91+ kilogram: Sergej Kalčugin - Dušan Veletić

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve