Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 23.08.2020.

09:00

"Bez starca nema udarca" – Povjetkin nokautirao Vajta VIDEO

Aleksandar Povjetkin nokautirao je Dilijana Vajta.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Iskusni četrdesetogodišnji bokser je u petoj rundi srušio Dilijana Vajta, čoveka koji je 1000 dana bio prvi izazivač za pojas teške kategorije.

Vajt je s razlogom bio veliki favorit, tokom pet rundi je čak bio bolji borac i u dva navrata bacao Povjetkina u nokdaun, ali je "Perunova sekira" proradila u pravom momentu i bacila Vajta u nokaut.

"Nisam osećao da ću završiti borbu na ovaj način, ali i dalje sam verovao u sebe iako me dvaput bacao u nokdaun. Nije to bilo ništa strašno niti sam bio jako potresen, a što se tiče budućnosti o tome će menadžeri odlučivati", rekao je iskusni Aleksandar Povjetkin.

Dilijan Vajt je odmah posle meča zatražio revanš od Edija Herna, čuvenog promotera, a čini se da će ga i dobiti, možda čak i do kraja godine.

Vajt se ovim porazom udaljio od borbe za pojas, a sve je bilo "nacrtano" da se bori sa pobednikom duela Tajson Fjuri – Entoni Džošua.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve