Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 23.03.2020.

10:00

"Džošua je šta? Nokautiraću ga"

Britanski bokser Dilijan Vajt imao je važnu poruku za aktuelnog šampiona Entonija Džošuu.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Dilijan Vajt već neko vreme "stoji u redu" za borbu za pojas, a u poslednje vreme je privukao pažnju čuvenog promotera Edija Herna.

Kako kažu poslednje informacije iz sveta boksa, Hern je najviše zainteresovan da organizuje borbu između Fjurija i Džošue, ali je i borba između Džošue i Vajta izgledna opcija.

Oni su se već jednom borili u O2 Areni u Londonu, kada je Džošua bio bolji, ali Vajt smatra da će sada ishod biti potpuno drugačiji.

"Mnogo bih voleo još jednu borbu sa Entonijem. To je velika borba, a ja sam zbog tih borbi u ovom sportu i potrudiću se da na najlepši način ispišem istoriju. Zamislite samo ovaj scenario. Borim se sa Džošuom, nokautiram ga i postanem svetski šampion", rekao je Vajt za Skajsports.

Entoni Džošua je odlukom sudija pobedio Endija Ruisa i ponovo poseduje IBF i WBO pojaseve.

"Džošua je apsulutni šampion? Nokautiraću ga, ako to može da uradi Endi Ruis onda sigurno to mogu i ja. Ruis ima sjajnu tehniku, prebrzo udara, ali ja sam brži i imam bolji rad nogama. Već sam pokazao da umem da boksujem na poene, ali i da umem da nokautiram boksere", poručio je Dilijan Vajt.

Vajta uskoro očekuje borba sa ruskim bokserom Aleksadrom Povjetkinom, a ona je zakazana za 2. maj u Mančesteru.

View this post on Instagram

“Anyone can get it” FACTS #Tbs

A post shared by Dillian Whyte (@dillianwhyte) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve