Nova vest
Borilački sportovi

Sreda, 12.02.2020.

11:41

"Tajson je prestravljen – pustiću mu krv, a onda ću ga ubiti"

Diontej Vajlder veruje da se Tajson Fjuri plaši njihovog duela u Las Vegasu.

Izvor: AK

Autor: AK

Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Amerikanac i Britanac će 22. februara imati revanš u borbi za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji u WBC verzji.

Prvi okršaj u decembru 2018. je završen kontroverznim remijem, iako je Vajlder dva puta obarao Fjurija, ali je i Britanac nakon meča izjavljivao da je on pobedio.

Pročitajte još Fjuri: Svet zna da sam ja pobedio

"Kada te neko nokautira, nikad ne zaboraviš kako se dogodilo. Osećam da je nervozan, veoma nervozan zbog onoga što se dogodilo u prvoj borbi. Kada ulaziš drugi put to je mnogo stresno i sigurno ne možeš noću da spavaš", rekao je Vajlder.

Obojica su neporažena od međusobnog remija u Los Anđelesu pre 14 meseci, što je obojici bila prva profesionalna borba u kojoj nisu pobedili.

Pročitajte još
Fjuri u odelu sa svojim likom: Masturbacijom se spremam za Vajldera

"On je zabrinut i ne verujem da mu je samopouzdanje visoko zbog stanja u kom sam ga ostavio. Dao sam mu potrese mozga i to će se opet dogoditi jer glava nije namenjena za udaranje, posebno ne od snage Dionteja Vajldera, zbog čega on ima dosta toga o čemu da misli", dodao je Amerikanac.

Fjuri je u poslednjoj borbi jednoglasnom odlukom sudija pobedio Šveđanina Ota Valina, iako je zaradio teško posekotinu blizu oka.

Pročitajte još
Fjuri se na neobičan način sprema za Vajldera

Međutim, 31-godišnji Britanac je u međuvremenu menjao trenere, umesto Bena Dejvisona došao je Džavan "Šećer" Hil Stjuart, nećak Emanuela Stjuarta koji je svojevremeno trenirao šampione Lenoksa Luisa i Vladimira Klička.

"Fjuri kaže da me pobedio velikom razlikom, ali ni on ne veruje u to. Zbog toga menja toliko stvari. Da veruje da me pobedio ne bi ništa menjao. Valin je imao plan i sproveo ga je . Borba je trebalo da bude prekinuta zbog duboke posekotine. Radujem se što ću mu opet poseći to oko. Kada se opet otvori i kada mu krv prekrije lice, krenuću da ga ubijem. Ne šalim se. Nokautirao sam ga u prvoj borbi, ali nisam dovršio. Opet ću ga nokautirati"
, preti Vajlder.

Pročitajte još "Imao sam pištolj u krilu, hteo sam da pucam sebi u glavu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve