Fjuri: Vajlder je glup

Tajson Fjuri i Deontej Vajlder naći će se u ringu 22. februara, a nove "varnice" vidimo već sada.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Alex Davidson/Getty Images
Photo by Alex Davidson/Getty Images

Tajson Fjuri je već učestvovao u WWE (čuveni Kečeri) i iskoristio priliku da "pecne" svog rivala, rekavši da on u Sjedinjenim Državama ima više fanova od njega.

"Konstantno viče i pravi se da ima nekakav karakter, ali on je lik bez dubine. Ja već sada imam mnogo više fanova u Americi od njega. Šta god da je razlog, Vajlder u Americi nije popularan i ljudi ga ne vole. On je glup i ima dugačak jezik. Manjka mu inteligencije i stalno priča neke nepovezane stvari. Ja volim "treš tok", ali ponekad se mučim da razumem šta je on tu hteo da kaže", poručio je Tajson Fjuri.

Fjuri će uskoro ići u Saudijski Arabiju kako bi imao obračun sa Bronom Stroumanom na Kraun Džul događaju, dok će Valder imati svoju 10. odbranu WBC pojasa 23. novembra kada se bude sudario sa Kubancem Luisom Ortisom.

"Vajlder mora da prođe nepovređen i da pobedi, što i očekujem da se dogodi, iako je Luis Ortis vrlo opasan i potcenjen bokser, ima strašnu "levicu", pravi je "južnjak" i može baš jako da udari, pa je tako jedan od najopasnijih boraca na svetu", dodao je Fjuri.