Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 21.05.2019.

16:21

Pojedinačno boksersko prvenstvo Srbije u Prokuplju

Kvalifikacionim borbama u Sportskoj hali "Dr Zoran Đinđić" u Prokuplju, u sredu počinje pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu.

Izvor: SN

Autor: SN

Pojedinačno boksersko prvenstvo Srbije u Prokuplju
Photo by Jack Taylor/Getty Images

Kako su saopštili iz Gradske uprave, prvenstvo će se održati od 22. do 25. maja, u organizaciji Grada Prokuplja i Bokserskog saveza Srbije.

"Grad Prokuplje je potpuno spreman za početak ove velike sportske manifestacije, jedne od najvećih u našem gradu u poslednjih nekoliko decenija. Prokupčani su uvek voleli boks, tako da je ovo prilika da se i one starije generacije, koje su uživale u mečevima Bratislava Ristića, Fazlije Šaćirovića, višestrukih osvajača zlatnih evropskih i svetskih odličja, podsete kako je to nekad bilo", rekao je danas gradonačelnik Prokuplja ;Aleksandar Simonović agenciji Beta.

On je dodao da se lokalna samouprava potrudila da ispuni sve zahteve Boskerskog saveza i naveo da je ;nabavljen profesionalni bokserski ring po svetskim standardima, koji će nakon prvenstva ostati u Prokuplju.

Simonović je izrazio nadu da će i to, između ostalog, mnogo značiti popularizaciji boksa u Prokuplju, koje ima bogatu tradiciju te borilačke veštine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve