Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 21.04.2019.

09:36

Terens Kraford "niskim udarcem" nokautirao Kana

Američki bokser Terens Kraford nokautom u šestoj rundi je završio borbu sa Amirom Kanom i tako ostao prvak bokserske velter kategorije.

Izvor: SN

Autor: SN

Terens Kraford
Photo by Al Bello/Getty Images

Terens Ferguson čiju smo zanimljivu životnu priču podelili početkom nedelje, savladao je Amira Kana nokautom u šestoj rundi, nakon jednog niskog udarca u prepone, pa britanski borac nije mogao da nastavi borbu.

Kan je završio na podu već u prvoj rundi, a to je Krafordu dalo "vetar u leđa", pa je borbu nastavio prilično samouvereno i dominirao je tokom čitavog meča, koji je nakon tog nezgodnog udarca prekinut.

"Osetio sam neprijatan bol u stomaku i nogama. Nisam mogao da se pomerim. Nije bilo poente uzimati pet minuta odmora, pošto nisam mogao da nastavim. Nisam neko ko odustaje, ali sam primio udarac ispod pojasa i bol je bio neidrživ",
rekao je Amir Kan.

Do tog nezgodnog udarca, Kraford je vodio 49-45 50-44 49-45, tako da Kan baš i nije imao šanse za pobedu osim da nokautira Terensa Kraforda, koji u karijeri još uvek nije poražen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve