Nova vest
Borilački sportovi

Ponedeljak, 15.10.2018.

18:48

Mejveder prihvatio izazov Nurmagomedova

Flojd Mejveder, legendarni bokser, prihvatio je izazov Habiba Nurmagomedova, aktuelnog šampiona u lakoj kategoriji UFC.

Izvor: PT

Autor: PT

Mejveder prihvatio izazov Nurmagomedova
Foto: Getty Images

Ruski borac pre nekoliko dana pobedio je Irca Konora Megregora čime je odbranio titulu najboljeg na svetu.

Tuča dvojice UFC boraca izazvala je veliku pažnju javnosti, pogotovo što su po završetku izbili incidenti u oktagonu i van njega.

Nakon što su se strasti smirile Nurmagomedov je ponovo podigao svet na noge, pošto je izazvao boksera Flojda Mejvedera, koji je neporažen u 50 borbi, od čega je 27 završio nokaut udarcem.

Svi su čekali odgovor Amerikanca, koji se konačno glasio na Instagramu i napisao da se televizije "CBS" i "Showtime" spreme za prenos, kao i hotel "MGM Grand" za smeštaj.

Takođe, napisao je da svi mogu da odu na profil Leonarda Elerbea na kojem je postavljen video gde Habib izaziva Flojda. Na kraju je samo napisao "Let's make Las Vegas great again", odnosno "Učinimo Las Vegas ponovo velikim".

Podsećamo, Flojd je već boksovao protiv UFC borca Konora Mekgregora i naravno pobedio je pošto se duel održao po boks pravilima. Ta borba poznata je kao "Money fight", pošto je ukupno u igri bilo preko 500 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve