Nova vest
Borilački sportovi

Utorak, 10.04.2018.

12:30

Ranjen telohranitelj Mejvedera, bokser bio u drugom autu

Gregori la Rosa, telohranitelj Flojda Mejvedera, bokserske legende koja je otišla u penziju bez izgubljenog meča, ranjen je u Atlanti.

Izvor: S.R.

Autor: S.R.

Ranjen telohranitelj Mejvedera, bokser bio u drugom autu
Foto: Christian Petersen/Getty Images

Incident se dogodio kada su tri automobila išla prema hotelu, a u jednom od njih bio je i sam bokser. Nepoznati napadači su pucali u prvi auto, a telohranitelj je ranjen u nogu.

„U ovom trenutku izgleda kao da napadač nije slučajno pucao u automobil žrtve“, rekao je Donald Hanah, portparol policije u Atlanti.

La Rosa je zbrinut u bolnici, a policija kaže da su se automobili u ponedeljak ujutru kretali iz pravca noćnog kluba ka hotelu. Tada im je prišlo drugo vozilo i iz njega je pucano. Napadači su nastavili da prate kolonu, a La Rosu su odveli u bolnicu tek kada su napadači kasnije odustali od potere.

Mejveder je, inače, veoma aktivan, kako u životu, tako i na društvenim mrežama, na kojima uglavnom objavljuje slike i video zapise gde u prvi plan ističe njegovo bogatstvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve