Nova vest
Borilački sportovi

Sreda, 21.03.2018.

17:45

Džošua: Sad sam drugačija životinja, biće krvi

Bokserski šampion u superteškoj kategoriji Britanac Entoni Džouša kaže da se za meč sa Džozefom Parkerom sprema bolje nego pre i obećava žestok okršaj.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Džošua: Sad sam drugačija životinja, biće krvi
Getty Images

Njih dvojicu očekuje boks meč na stadionu Prinsipaliti u Kardifu 31. marta, a Džošua pokušava da osvoji Parkerov WBO pojas.

IBF i WBA šampion je oktobra prošle godine pobedio Karlosa Takama, a prošle godine je nadjačao i Vladimira Klička.

"Osećam se kao drugačija 'životinja' u odnosu na ono kakav sam bio na prethodnim pripremama, finije utreniran. Sada ne radim samo naporno, nego i pametnije, počinjem da 'studiram' ovaj sport", rekao je Džošua za Skaj Sport.

Džošua ne želi da potceni novozelandskog boksera, dok je promoter Edi Hern rekao da će ovo biti najtvrđa borba do sada. Mada se Britanac smatra velikim favoritom, ne treba zaboraviti da Parker nije poražen u 24 profi meča, dok Džošua kaže da protiv njega svako boksuje bar 30 odsto bolje. Zato nije hteo ni da predviđa ishod meča.

"Ne mogu da kažem kako će borba teći, ali mi smo krupni, jaki i udarci posle nekog vremena počnu da bole. Znam da će biti krvi i da ćete definitivno moći da čujete kako koža puca od udaraca u lice, ako ste blizu", rekao je Džošua.

Sebe i Parkera poredi sa Ivanderom Holifildon i Ridikom Bouvom i izražava nadu da će to poređenje kvalitetom borbe opravdati u Kardifu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve