Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 13.11.2014.

11:40

Brigs: Razbiću Kličku zube

Američki bokser Šenon Brigs nastavlja da provocira i izaziva na borbu aktuelnog šampiona sveta u teškoj kategoriji Vladimira Klička.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Brigs je u poslednjoj "akciji" upao na otvoreni trening Ukrajinac koji se sprema za duel sa Bugarinom Kubratom Pulevom u subotu u Hamburgu.

"Ljudi više ne žele Klička. Šampione, izađi konačno. Ja sam pravi šampion. Svet želi da vidi borbu Kličko-Brigs. Razbiću Kličku zube", vikao je 42-godišnji Brigs dok je udarao pesnicama o stakleni zid zgrade tražeći "nešto da jede".



Brigs već mesecima na ekstreman način pokušava da privuče Kličkovu pažnju, u aprilu je upao na njegovu pres konferenciju pred borbu sa Australijancem Aleksom Papajom, a potom je uleteo u italijanski restoran u Majamiju dok je Ukrajinac ručao.

Čak se i rugao Kličku dok je surfovao na Floridi, šampionu sveta u četiri verzije koji je 16 puta uzastopno branio titulu.

"Nimalo me ne zanima šta on radi. Samo ću da se koncentrišem na borbu", rekao je 38-godišnji Ukrajinac.

Brigs, koji je dva puta osvajao titulu šampiona sveta, neporažen je u poslednjih šest borbi, otkako je poražen od Klučka u Berlinu 2010. godine.

Kličko i Pulev će se boriti u subotu u Hamburgu, a borbu će da prenosi televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve