Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 19.02.2012.

00:40

Vitalij Kličko odbranio titulu

Ukrajinski bokser Vitalij Kličko odbranio je titulu u teškoj kategoriji pošto je jednoglasnom odlukom sudija bio bolji od izazivača Britanca Derika Čisore.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aktuelni WBC šampion sveta je tako stigao do 44. pobede u karijeri, dok je Čisora poražen i treći put u poslednja četiri meča.

Čisora je najavljivao da će u Minhenu "oteti" tutulu od Klička nokautom pre osme runde, ali je ukrajinski bokser bio bolji i nije dozvolio da ga Britanac ugrozi.

Meč između Klička Čisore mogli ste da pratite u direktnom prenosu na televiziji B92, a sagovornik našem komentatoru je bio srpski bokser Nenad Borovčanin.

Uoči početka meča Čisora je još jednom pokazao svoju prljavu narav pošto je pljunuo Klička. Britanac je ozbiljnije zapretio Ukrajincu samo u šestoj rundi, ali tokom meča nije uspevao da preuzme inicijativu. Vitalij je udracima skupljao bodove tokom svih 12 rundi, a Čisora je posebno u poslednje dve runde bio nemoćan kada je samo zamahivao u prazno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

113 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve