Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 17.02.2012.

17:32

Čisora ošamario Klička!

Borba za titulu prvaka sveta u superteškoj kategoriji, između Vitalija Klička i njegovog izazivača Dereka Čisore već je imala uvodnu rundu.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Naime, 28-godišnji Britanac je posle reči prešao na dela i ošamario Ukrajinca prilikom suočavanja u Minhenu!

Kličko je mirno reagovao, ali prisutni su brzom reakcijom razdvojili boksere kako bi se tukli u ringu, a ne van njega. Čisora je izazvao Klička iako je u prethodne tri borbe doživeo dva poraza. Borbu između Klička i Čisore moći ćete da gledate na B92 u subotu od 23.00 časa.



Bokser poreklom iz Zimbabvea objasnio je svoju reakciju prilikom zvaničnog merenja.

"U borbenom sam raspoloženju, čoveče. Nismo došli ovde da igramo igrice. Dobro sam, "gospodin dobrica" sam kada je situacija takva, mogu da dam ono što tražite. Međutim, nisam ovde da bih se igrao. Došao sam da se borim. Mrzim Vitalija jer je pokvario ovaj sport i videćete da imam moć da ga pobedim", rekao je Čisora, a Ukrajinac je imao šta da mu kaže:

"Nije me udario kao bokser, već kao žena, otvorena dlana. Ako se želi boriti kako treba, mora to učiniti sa svojim šakama. Dečko je prljav. Sa moje tačke gledišta, pomalo je lud. Nema sve daske na broju. U ringu ću mu održati lekciju iz ponašanja. Derik je pod velikim pritiskom, nervozan je i boji se, inače ne bi skočio unatrag nakon što mi je "dao za uho", rekao je Kličko.

Pre nekoliko dana Čisora je zapretio braniocu ttule u teškoj kategoriji u WBC verziji da će ga do osme runde savladati nokautom. Vitalija je upozorio njegov mlađi brat Vladimir da bude oprezan.

Očekuje nas žestoka borba u Minhenu u subotu veče, budite uz B92 i najbolji svetski boks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve