Nova vest
Auto-moto

Sreda, 10.01.2018.

13:05

Vilas-Boas imao udes, završio svoj prvi Dakar

Andre Vilas-Boas, nekadašnji menadžer Totenhem Hotspura i Čelsija, morao je da se povuče sa svog debitanskog učešća na čuvenom Dakar Reliju.

Izvor:

Autor:

Vilas-Boas imao udes, završio svoj prvi Dakar
Getty images

Portugalac je imao nesreću na četvrtoj etapi u Peruu, kada je zadobio povredu leđa, ali je ipak prošao bez preloma i težih posledica, ustanovljeno je posle pregleda u bolnici.

Četrdesetogodišnjak je u novembru napustio klupu Šangaj SIPG, kineskog superligaša, kako bi ispunio životni san vozeći Tojoti SUV.

"Želim samo da vam saopštim da smo i Ruben Farija i ja na sigurnom, da smo dobro i da smo ponovo u kampu. Poskočili smo sa dine i zakucali se prednjim delom auta. Nažalost, Dakar je gotov za nas. Više sreće sledeći put. Hvala vam svima na lepim željama i porukama podrške", napisao je Vilas-Boas na Instagramu.

Pet etapa 40. Dakar relija vozi se u Peruu, prvi put od 2013. godine, a preostalih devet u Boliviji, odnosno Argentini – gde je i cilj 20. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve