Nova vest
Auto-moto

Utorak, 07.06.2016.

23:00

Kris Birč 8. juna u Beogradu

Novozelanđanin Kris Birč, jedan od najboljih enduro vozača sveta, održaće 8. juna hard enduro školu.

Izvor: B92

Autor:B92

Kris Birč 8. juna u Beogradu

Ova jedinstvena enduro škola biće održana na poligonu offroad centra NOMAD na Bubanj potoku od 09h i trajaće šest sati, a u njoj će učestvovati 10 vozača iz Srbije i regiona.

Enduro školu sa Krisom Birčom organizuju Xross tim i Red Bull Srbija, u susret trećoj Xross trci koja će od 10. do 12. juna biti održana na Tari, a na kojoj će se ove godine takmičiti i Brič.

On važi za jednog od najspretnijih, najizdržljivi--jih i najhrabrijih vozača na svetu. U impresivnoj biografiji može se pohvaliti time što je aktuelni osmostruki enduro šampion Novog Zelanda, tri puta je pobeđivao na trci Roof of Africa i čak sedam puta bio na podijumu Red Bull Romaniacs trke, 2010. godine kao pobednik.

U prilogu je press release za najavu najteže hard enduro trke "Xross Challenge Tara 2016"

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

1 d

U fokusu

Vidi sve