Nova vest
Auto-moto

Petak, 31.07.2020.

14:00

MotoGP: Otkazane trke na Tajlandu, Maleziji i Argentini

Zbog pandemije koronavirusa se tri trke neće voziti, a dodatna će biti vožena u Evropi i destinacija će biti uskoro otkrivena.

Izvor: SN

Autor: SN

MotoGP: Otkazane trke na Tajlandu, Maleziji i Argentini
Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Kako saopštava Dorna, MotoGP se ove godine neće voziti na Tajlandu, u Maleziji kao ni u Argentini.

Razlog takvu odluku je pandemija koronavirusa, ali je takođe rečeno da ćemo imati dodatnu trku posle VN Valensije i da će se uskoro saznati gde će se voziti.

"Žao mi je što moram da vam saopštim da se trke u Argentini, Maleziji i na Tajlandu neće voziti ove sezone i nedostajaće navijačima sa kalendara. Njihova strast i posvećenost je bila nešto posebno jer su uvek kreirali fantastičnu atmosferu na trkama. Ipak, u Evropi će biti dodatna trka u 2020. godini, a sve do 2026. godine ćemo gledati Burinam i Tajland u kalendaru. Hvala vam na strpljenju i razumevanju", rekao je Karmelo Espeleta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Ferstapen: Fantastično!

Vozač Red Bula Maks Verstapen rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i da je uživao jer je tokom čitavog vikenda u Šangaju bio brz.

Beta

12:05

4 d

U fokusu

Vidi sve